Vores rekrutteringsproces trin-for-trin

Vi fokuserer på kompetence- og karriereudvikling med afsæt i 3C Retails mål kombineret med medarbejdernes personlige ambitioner. I en stor international koncern er udviklingsmulighederne mange.

1

Ansøgningsstart

Send din ansøgning og dit CV til os. Du skal søge online fra jobannoncen. Aktivér knappen "Ansøg" øverst i annoncen og følg instruktionerne, du får undervejs.

2

Screening af ansøgninger

Vi evaluerer løbende de ansøgninger og CV'er, som er modtaget. Send derfor din ansøgning så hurtigt som muligt.

3

Første jobsamtale

Alle udvalgte ansøgere kommer til en første samtale. Som udgangspunkt vil vi kun afholde én samtale til deltidsstillinger. Ved fuldtidsstillinger inviterer vi altid til anden samtale.

4

Anden jobsamtale

Efter første samtale inviterer vi 2-3 udvalgte kandidater til anden samtale. I denne samtale deltager en af vores HR Partnere altid. Du får her feedback på den kompetenceprofil, du bliver inviteret til at udfylde online 1-2 dage før samtalen.

5

Udvælgelse og jobtilbud

Efter anden samtale vurderer og beslutter vi, hvilken kandidat vi vil tilbyde jobbet. Det gør vi så hurtigt som muligt efter samtalen, når vi også har indsamlet yderligere informationer, herunder bl.a. referencer og straffeattest.

6

Ansættelse

Siger kandidaten ja tak til vores jobtilbud, går vi igang med ansættelsesprocesserne. Den kommende nye kollega modtager inden sin opstart en ansættelseskontrakt og et eksemplar af vores personalehåndbog. Det sker elektronisk gennem digital signatur.

7

Pre-boarding

Når ansættelseskontrakten er modtaget underskrevet retur i vores HR-team, går vi igang med at få vores nye kollega "om bord" først med pre-boarding, hvor du som ny kollega vil modtage velkomstmails fra både HR og kommende ny chef.

8

Onboarding og velkomst

Vi er nået til første ansættelsesdag. Som udgangspunkt møder du den første dag kl. 9:00, hvor vi er klar til at tage i mod dig i vores reception. Praktisk information og en onboardingplan modtager du 2-3 dage før i velkomstmailen fra din kommende ny chef. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udforsk vores ledige stillinger i Skandinavien

Nc Design Proposal